Saltear al contenido principal
El Barcelona Pass Modernisme, Una Promoció Per A Amants De L’època | Betevé

El Barcelona Pass Modernisme, una promoció per a amants de l’època

El Recinte Modernista de Sant Pau ha acollit la presentació del paquet turístic amb disfresses d’època

Els visitants de Barcelona poden accedir a una quinzena d’edificis modernistes tant de la ciutat com d’altres municipis. El paquet permet accedir als edificis sense fer cues i a preus més baixos. Es tracta d’una targeta vàlida per a set dies.

La promoció permet visitar fins a 15 edificis modernistes en un termini de set dies. El preu és de 90 euros, la meitat del que costaria visitar-los tots sense aquesta promoció. Està pensada per a turistes que repeteixen a la ciutat però també la poden adquirir els barcelonins.

Presentació d’època

La promoció s’ha presentat d’una manera ben visual: al Recinte Modernista de Sant Pau i amb vestits d’època. Desenes de persones amb vestits, esmòquings, barrets i complements de tota mena s’han passejat per l’espai per convidar els assistents a endinsar-se en el Modernisme.

El Barcelona Pass Modernisme permet entrar a la Casa Ametller, la Casa de les Punxes, el Palau de la Música, el Palauet Casades, la Biblioteca Arús, la Casa Felip, el Palau de Quadres, la Casa Rocamora, el Recinte Modernista de Sant Pau i la Casa Vicens, a Barcelona.

També hi ha equipaments situats a altres municipis. Són el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i la Casa Alegre de Sagrera de Terrassa, la Casa Coll i Regàs de Mataró, el Cau Ferrat i el Museu de Maricel de Sitges, i la Casa Museu Domènech i Montaner de Canet de Mar.

Notícia original a betevé

Close search
Carrito
Volver arriba