skip to Main Content

Escape Room | El Misteri de la Casa Coll i Regàs

Descripció

Escape Room

  • El Misteri de la Casa Coll i Regàs
  • El Misteri de Nadal de la Casa Coll i Regàs (versió familiar especial Nadal)

Preu per grup (màxim 8 persones): 100 €

(activitat en català)

Quin deu ser l’enigmàtic secret que ens amaga la casa Coll i Regàs? Diu la llegenda que entre els seus murs, es troba un dels tresors més ben custodiats de la humanitat. Qui ocultà aquest tresor? On es troba?, i… Per què? Sereu capaços de resoldre el misteri en el mínim temps possible?

Estigueu atents… No esteu sols!

“El Misteri de la Casa Coll i Regàs” és una activitat on experimentareu la diversió d’un Escape Room i l’emoció d’un Treasure Hunt. Tot això, amb la particularitat de desenvolupar-se en un espai cultural i singular com és la casa modernista Coll i Regàs de Mataró, obra de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch.

Durant l’activitat, els participants recorrereu diverses estances de la casa, mentre descobriu enigmes, i supereu reptes i proves amb un únic objectiu: Desxifrar aquest misteri que espera ser desvelat fa més de cent vint anys, i que només podreu fer treballant en equip, afinant els sentits i superant tots els reptes que se us presentin.

Versió familiar especial Nadal

En les dates nadalenques, el misteri que s’amaga a la Casa Coll i Regàs s’adapta perquè infants, joves i les seves famílies el puguin gaudir. Aconseguireu descobrir el que s’oculta en aquesta casa modernista tot recorrent les seves estances, descobrint els enigmes que s’hi amaguen i superant reptes i proves? Versió adaptada per famílies amb infants i joves fins a 14 anys.

Informació a escaperoom@casacolliregas.cat o al 682156765

Informació pràctica

Preu
Entrada grup 100€
NOTA: L'import de la compra no serà retornat. No es permeten canvis de data.

Horari de l'activitat:
Divendres i diumenges (segons calendari)
Per a dates i hores diferents consultar disponibilitat

Servei exempt d’IVA de conformitat amb l’article 20.1.14 Llei de l’IVA
Back To Top