skip to Main Content
El Teu Estiu A La Casa Coll I Regàs

El teu estiu a la Casa Coll i Regàs

Sota el nom “El teu estiu a la Casa Coll i Regàs”, durant els mesos de juliol i agost, s’organitzen visites en idiomes per donar a conèixer aquesta joia modernista als viatgers que visitin Mataró i el Maresme.

La casa també convida a reviure el costum de l’estiueig al final de cada visita. Endegat per la burgesia catalana a finals del segle XIX i principis del segle XX, ho fa amb un tast del genuí còctel Semproniana, coincidint amb la celebració de la festa major de la ciutat.

A partir del 20 de juliol es posa en marxa una nova proposta de visites guiades sota el títol “El teu estiu a la Casa Coll i Regàs”. D’aquesta forma, la Fundació Iluro vol contribuir a promocionar el patrimoni cultural apropant el modernisme al públic turístic de la zona de Mataró i el Maresme.

Aquestes visites exclusives en els idiomes anglès, espanyol i francès, s’afegeixen a les ja habituals, a més de les activitats per a tots els públics, que es posen a disposició setmanalment de dijous a diumenge. Així doncs, durant els mesos de juliol i agost la casa sumarà un total de 50 activitats diferents entre visites guiades, activitats familiars, visites en idiomes i escape room.

Cal destacar també que les visites realitzades entre el 12 i el 29 de juliol gaudiran al pati de la casa d’un tastet del còctel Semproniana, creat exclusivament en honor a una de les Santes Patrones de Mataró. Serà com reviure el costum de l’estiueig, endegat per la burgesia catalana a finals del segle XIX i principis del segle XX i que la majoria gaudim en ple segle XXI.

Per a la campanya s’ha dissenyat un tríptic informatiu en tres idiomes que s’ha fet arribar a tots els hotels i punts d’informació turística de Mataró. Les visites es poden consultar i concertar a través del web de la Casa Coll i Regàs:
www.casacolliregas.cat/visites/

Close search
Cistella
Back To Top