skip to Main Content

L’obrador d’Iluro – Casa Coll i Regàs és un espai d’experimentació que té per objectiu difondre els coneixements i la descoberta d’una manera experimental. L’experiència del modernisme com a punt de partida per abordar els moviments d’art, urbanisme i socials actuals. És a dir un espai de referència que serveixi per poder desenvolupar-hi activitats diverses de debat, educació i creació entorn de la societat del s. XXI.

  • Participació – Entenem per participació el procés bidireccional i actiu que s’estableix entre la institució i el públic.
  • Experimentació – Entenem per experimentació la pràctica i el procés mitjançant els quals els usuaris interactuen amb la proposta i les idees de manera física, mental i emocional, d’aquest procés d’experimentació se’n deriva l’aprenentatge.
  • Emoció – Entenem per emoció el sentiment que es desperta en realitzar qualsevol classe d’activitat, treball, etc. en les persones. L’emoció forma part de la vida diària, per això creiem que sense emoció no pot haver-hi aprenentatge.

Servei Educatiu de la Fundació Iluro.

Servei exempt d’IVA de conformitat amb l’article 20.1.14 Llei de l’IVA

L'Escola Balmes visita la Casa Coll i Regàs

Close search
Cistella
Back To Top