skip to Main Content
DEBATS DES DE L’OBRADOR

DEBATS DES DE L’OBRADOR

(Educació secundària i batxillerat)

Durada: 2h
Preu taller més visita: 100€ grup (màxim 25 alumnes)

Objectius

  • Conèixer les característiques bàsiques del Modernisme.
  • Conèixer els personatges clau en la creació de la Casa Coll i Regàs.
  • Comparar la societat d’època modernista (oci, treball, vida a la ciutat, educació, etc.) i comparar-los amb la societat del segle XXI.
  • Identificar alguns dels canvis i continuïtats entre els ideals del modernisme i alguns dels valors i realitats del jovent del segle XXI.
  • Reflexionar sobre les opcions, els vincles, les oportunitats i els obstacles que tenen els joves avui amb la societat del segle XXI.
  • Defensar una idea i treballar l’expressió oral.

Metodologia

Visita + taller pels espais de la Casa Coll i Regàs, fent incís en aquells aspectes essencials de la societat de l’època modernista que trobem exemplificats en aquest edifici.

Una vegada visitada la casa, els alumnes realitzaran aquesta activitat on el debat és el nucli de treball. A partir d’un diàleg entre docents, alumnes i educador, es convidarà a debatre sobre alguns dels aspectes que defineixen els joves del segle XXI i les mancances que troben a la seva ciutat. Es realitzarà una radiografia sobre els reptes que tenen avui dia, per acabar ideant un conjunt de propostes de millora concretes fetes per ells mateixos que hauran de defensar davant la resta de companys.

Sol·licita informació

Close search
Cistella
Back To Top