skip to Main Content
El Teu Nadal A La Casa Coll I Regàs 2019

El teu Nadal a la Casa Coll i Regàs 2019

Per segon any consecutiu, amb el nom “El teu Nadal a la Casa Coll i Regàs”, els mesos de desembre i gener, s’organitzen visites ambientades en els costums modernistes nadalencs.

‘La Casa Coll i Regàs com a mostra dels gustos modernistes’, ‘Nadal en família a la Casa Coll i Regàs’ i ‘El misteri de Nadal a la Casa Coll i Regàs’ són les propostes que la Fundació Iluro ha preparat per donar a conèixer la casa a tots els públics.

Des de l’1 de desembre es posen en marxa unes noves propostes de visites sota el títol “El teu Nadal a la Casa Coll i Regàs”. D’aquesta forma, la Fundació Iluro continua contribuint en promocionar el patrimoni cultural apropant el modernisme a tots els públics que s’apropin a la ciutat en aquestes dates.

La proposta de visites nadalenques inclou:

  • La Casa Coll i Regàs com a mostra dels gustos modernistes, una visita-tast per reviure els costums de la burgesia catalana. Les vetllades, les festes i les celebracions de Nadal del tombant de segle són els protagonistes dels gustos propis d’aquesta nova elit social. Cultura, oci, art, ciència, moda i gastronomia en un entorn únic.
  • Nadal en família a la Casa Coll i Regàs, diverses opcions de visita-taller familiar per descobrir aquest patrimoni mondernista en família engalanant la ciutat per Nadal, descobrint sorpreses amb la música, creant dissenys modernistes i  postals pels Reis amb llapis 3D o tècniques artesanals de fa 100 anys.
  • El misteri de Nadal de la Casa Coll i Regàs, en les dates nadalenques l’Escape Room s’adapta perquè tots els públics en puguin gaudir. Visita la casa, troba els enigmes, supera reptes i proves i desxifra el misteri que s’amaga en les seves estances.

Tots els productes es poden reservar a través del web www.casacolliregas.cat on també es podran adquirir nous productes combinats d’entrades i de marxandatge exclusiu: Regala Casa Coll i Regàs, regala cultura.

Descarrega aquí el fullet informatiu

Close search
Cistella
Back To Top