skip to Main Content
El Teu Nadal A La Casa Coll I Regàs

El teu Nadal a la Casa Coll i Regàs

Amb el nom “El teu Nadal a la Casa Coll i Regàs”, els mesos de desembre i gener, s’organitzen visites ambientades en els costums modernistes nadalencs.

‘La Casa Coll i Regàs com a mostra dels gustos modernistes’, ‘Materialitz’art per Nadal i per Reis en família’ i ‘El misteri de Nadal de la Casa Coll i Regàs’ són les propostes que la Fundació Iluro ha preparat per donar a conèixer la casa a tots els públics.

A partir de la primera setmana de desembre es posen en marxa unes noves propostes de visites sota el títol “El teu Nadal a la Casa Coll i Regàs”. D’aquesta forma, la Fundació Iluro continua contribuint en promocionar el patrimoni cultural apropant el modernisme a tots els públics.

La nova proposta de visites nadalenques inclou:

  • La Casa Coll i Regàs com a mostra dels gustos modernistes, una visita-tast per reviure els costums de la burgesia catalana. Les vetllades, les festes i les celebracions de Nadal del tombant de segle són els protagonistes dels gustos propis d’aquesta nova elit social. Cultura, oci, art, ciència, moda i gastronomia en un entorn únic.
  • Materialitz’art per Nadal i per Reis en família, una visita-taller familiar per reviure els costums nadalencs de finals de segle XIX, on es podrà elaborar una felicitació o una carta als reis a partir de noves formes de producció com són les impressions en 3D.
  • El misteri de Nadal de la Casa Coll i Regàs, en les dates nadalenques l’Escape Room s’adapta perquè tots els públics en puguin gaudir. Visita la casa, troba els enigmes, supera reptes i proves i desxifra el misteri que s’amaga en les seves estances.

La Casa Coll i Regàs acumula més de 5.000 visitants (visites guiades, públic escolar, visites en grup, Escape Room, …) en el primer aniversari de visites guiades, celebrat recentment.

Finalment, a través del web www.casacolliregas.cat es podran adquirir nous productes combinats d’entrades i de marxandatge exclusiu: Regala Casa Coll i Regàs, regala cultura.

Close search
Cart
Back To Top