skip to Main Content
Casa Coll i Regàs, as an example of a period
Escape Room | The Mystery of the Casa Coll i Regàs
Casa Coll i Regàs, as an example of the modernist arts (Thursday)
MostraEpoca
GustosModernistes300x200
ilu_161209_BR

Troba l’oferta que millor s’adapta al teu grup per descobrir Mataró, el seu patrimoni històric i artístic. Us oferim accés exclusiu a la Casa Coll i Regàs, al Conjunt dels Dolors de la Basílica de Santa Maria i a Casa Graupera, entitats de la ciutat amb qui col·laborem per oferir un producte cultural de qualitat, sempre amb el servei dels nostres guies oficials.

Dates: Consulteu els horaris d’obertura de la casa. Per a altres dates consulteu.

Grups: Màxim de 25 persones. Per a grups superiors, consulteu.

Restaurants: consulteu.

Més informació i reserves a: visites@casacolliregas.cat o al T. 682 15 67 65

La Casa Coll i Regàs, com a mostra de les arts modernistes (Visita guiada)

La visita guiada ens acosta a les arts aplicades presents a la casa: pedra, fusteria, forja, esgrafiats, ceràmica i mosaics hidràulics. Aquesta proposta ens fa entendre els oficis artesanals i les seves tècniques de treball, especialment el procés d’elaboració dels esgrafiats que expliquem mitjançant eines i materials originals, així com suports audiovisuals. Ens acostarem a la casa des del vessant més artesanal per entendre com les anomenades arts menors van ser elevades a la categoria d’art a principis del segle XX.

Durada: 1 h visita guiada + 1 h visita lliure (cafè inclòs)
Preu: 110 € / grup

La Casa Coll i Regàs, com a mostra d’una època (Visita guiada)

La visita guiada ofereix la possibilitat de mostrar documents històrics de l’arxiu familiar de Joaquim Coll i Regàs per entendre la figura d’un empresari dedicat i compromès socialment degut a la seva profunda religiositat. A través de les lectures de publicacions de l’època, descobrirem el reconeixement que va rebre el propietari de la fàbrica Sobrino de Antonio Regàs pel seu compromís social. La casa s’emmarca de ple en el context històric del Modernisme, la revolució industrial, la transformació urbanística de Mataró i el protagonisme de la burgesia i la classe obrera.

Durada: 1 h visita guiada + 1 h visita lliure (cafè inclòs)
Preu: 110 € / grup

La Casa Coll i Regàs, com a mostra dels gustos modernistes (Ruta demostració i tast)

Activitat que convida a reviure els costums de la societat de finals del segle XIX en dos espais centenaris de Mataró: la Casa Graupera (1895), antic negoci d’ultramarins i la Casa Coll i Regàs (1897), un habitatge promogut per l’empresari tèxtil Joaquim Coll i Regàs. El tast de l’artesania alimentària de Casa Graupera ens transporta a espais plens d’art propis del gust de la nova elit social del segle XIX dels quals la Casa Coll i Regàs n’és l’exemple més destacat a Mataró.

Durada: 2 h
Preu: 200 € / grup

Casa Coll i Regàs i Conjunt Barroc dels Dolors Basílica Santa Maria de Mataró (Ruta combinada)

Activitat combinada que ofereix la visita a dos exemples clau de la història i l’art de la ciutat de Mataró catalogats com a BCIN per part de la Generalitat de Catalunya. La Casa Coll i Regàs mostra de l’arquitectura modernista de Josep Puig i Cadafalch i la Capella dels Dolors, espai situat dins la Basílica de Santa Maria de Mataró on es desplega l’espectacularitat de l’art barroc en tota la seva esplendor. Obra de la mà d’Antoni Viladomat i el seu taller.

Durada: 2,5 h
Preu: 250 € / grup

Durada: 3 h
Preu: 300 € / grup  – amb accés a la sala de juntes*
* No apte per a persones amb mobilitat reduïda.

Back To Top