skip to Main Content
La Casa Coll I Regàs S’adhereix A La Celebració De Les Jornades Europees De Patrimoni

LA CASA COLL I REGÀS S’ADHEREIX A LA CELEBRACIÓ DE LES JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI QUE SE CELEBREN A TOTA EUROPA.

S’HA PROGRAMAT UNA ACTIVITAT GRATUÏTA CENTRADA EN ESGRAFIATS I VITRALLS, I UNA JORNADA DE PORTES OBERTES.

—————————————-

La Casa Coll i Regàs de la Fundació Iluro s’adhereix a la celebració de les Jornades Europees de Patrimoni, on els visitants de tota Europa gaudeixen d’activitats per conèixer en profunditat el seu patrimoni.

El dissabte 13 i el diumenge 14 d’octubre, es podrà realitzar la visita/taller per a adults amb el nom Les tècniques artesanals i les noves formes de producció, que se centrarà en dues de les arts aplicades presents a la casa: vitralls i esgrafiats, així com els sistemes constructius tradicionals i moderns que utilitzà Josep Puig i Cadafalch.

La proposta, dirigida a un públic adult, s’organitza en dues parts. En primer lloc fem una aproximació a la història de dues de les tècniques artesanals presents a la casa: els vitralls i els esgrafiats. Ens acostem a aquests dos oficis artesanals a través de demostracions mitjançant eines i materials originals així com suports audiovisuals. A la segona part de l’activitat, que es desenvolupa al primer pis de la casa a l’espai del taller, es reproduiran alguns dels dissenys presents a la Casa Coll i Regàs. Els visitants podran familiaritzar-se amb les noves tècniques de producció (impressió 3D), els conceptes de la Quarta Revolució Industrial que estem vivint avui dia i els nous materials del present i futur.

Finalment, el dissabte 13 entre les 20 i les 21 h s’organitza una jornada de portes obertes on poder contemplar l’interior de la Casa Coll i Regàs, obra de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch.

Les activitats són de caràcter gratuït però caldrà inscripció prèvia per les sessions de taller per garantir un òptim funcionament.

Per a més informació i reserves podeu contactar amb visites@casacolliregas.cat o trucant al telèfon 682156765.

Close search
Cart
Back To Top