skip to Main Content
Capgròs: Portes Obertes A La Casa Coll I Regàs Amb Motiu De L’Any Puig I Cadafalch

Destaca la visita guiada “Descobrim els oficis de la Casa Coll i Regàs”, que tindrà lloc a les 18h, on es realitzarà la presentació de l’exposició “Oficis i artesans a la Casa Coll i Regàs”

La Fundació Iluro organitza la segona jornada de portes obertes a la Casa Puig i Cadafalch amb motiu de la celebració de l’Any Puig i Cadafalch.

La jornada tindrà lloc dissabte 27, i durant tot el dia es realitzaran diverses activitats per a tots els públics. Com a novetat, destaca la visita guiada “Descobrim els oficis de la Casa Coll i Regàs”, que tindrà lloc a les 18h, on es realitzarà la presentació de l’exposició “Oficis i artesans a la Casa Coll i Regàs” a través d’una visita guiada per les estances de la casa on s’explicaran les tècniques emprades en la seva construcció. En finalitzar, es proposarà als assistents una activitat interactiva emmarcant i fotografiant totes aquestes arts presents a la casa.

D’11 a 13h tindrà lloc el taller familiar “Aprèn a esgrafiar en família”, que inclourà una visita guiada a la planta baixa. Finalment, i per a completar la jornada, de 12.30 a 14h i de 19 a 20.30h també s’oferirà la possibilitat d’accedir lliurement a la casa.

LA CASA COLL I REGÀS, UN REFERENT MODERNISTA DE JOSEP PUIG I CADAFALCH

La casa Coll i Regàs és un edifici modernista creat per l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch l’any 1898 per encàrrec de l’empresari Joaquim Coll i Regàs, fabricant tèxtil de Mataró. Exponent dels elements significatius del decorativisme que va caracteritzar el moviment modernista, va ser declarada Bé Cultural d’Interès Nacional. Aquest 2017 ha finalitzat la restauració de la façana.

 

Publicat originalment a Capgros.com

Close search
Cart
Back To Top