skip to Main Content
La Casa Coll I Regàs Celebra El Dia Internacional Dels Museus De Forma Virtual

La Casa Coll i Regàs celebra el Dia Internacional dels Museus de forma virtual

La Casa Coll i Regàs torna a formar part del Dia Internacional dels Museus amb una nova activitat virtual anomenada “Troba els 7 errors” que comptarà amb una sorpresa final. La proposta està creada exclusivament per a celebrar el Dia Internacional dels Museus 2020 sota el lema “Museus per la igualtat: diversitat i inclusió”.

L’activitat proposa que els seguidors i seguidores trobin 7 explicacions errònies durant la visita, que estarà disponible a tots els canals virtuals de la Casa Coll i Regàs (Facebook, Twitter, Instagram). Per descobrir els 7 errors es podran consultar els vídeos de Youtube de la Fundació Iluro o bé esperar l’endemà dimarts, quan es publicaran les respostes correctes. Pels usuaris que hagin resolt els 7 errors, es sortejarà una visita guiada a la Casa Coll i Regàs.

A més, al llarg de tota la jornada es farà una selecció dels materials #joemquedoacasa que la Casa Coll i Regàs ha estat elaborant durant el temps de confinament (mandales infantils i dissenys per acolorir, visita virtual de la façana, joc de les Paraules Encadenades i un tast de les seves activitats familiars).

La Casa Coll i Regàs celebra el Dia Internacional dels Museus de forma virtual

Close search
Cistella
Back To Top